Välkommen till min blogg:

om scrapbooking, handgjorda kort, virkning, stickning, akryltavlor, glas- och porslinsmålning, och annat som förgyller min tillvaro.

Lämna gärna en kommentar, när ni har besökt min sida.
Mycket nöje!

Ulrica



lördag 27 november 2010

Julnassen

Vad vore väl julen utan lilla nassen, och nu har jag hittat en ljuvlig stämpel med en söt gris som kommer att få leva även när julen är över.
Bamsen från Maileg har jag köpt hos Gräddelin Det söta tomteparet har bott med vår familj under att antal jular nu, och kommer fram inför varje advent.

fredag 26 november 2010

Äppleblom

Kanske inte rätt årstid för äppleblommor, men jag vill ändå vill visa er min senaste akryltavla som blev klar i veckan.
Tavlan mäter 80 x 80cm.

Allmoge tomte

torsdag 25 november 2010

tisdag 23 november 2010

Peace

Ett stillsamt stiligt julkort i svart, grått och silver.

måndag 22 november 2010

Ljuva små änglar

Ett underbart motiv, som jag har visat tidigare, men då i en annan design. Här har jag valt att göra ett julkort i gammaldags stil i brunt, guld och cremefärgade toner.

fredag 19 november 2010

söndag 14 november 2010

Julkrans

I veckan var jag och ytterligare 5 deltagare på en mycket trevlig kransbindar kurs hos Gräddelin i Trollhättan. Trots att vi fick samma instruktioner, tips och trix av Gräddelins enormt duktiga Annika, blev ingen av våra kransar lika, men allas slutresultat blev fantastiskt fina. Jag är jättenöjd med min juliga dörrkrans, trots att det var den första kransen jag har gjort, tycker jag att den blev riktigt fin.


fredag 5 november 2010

tisdag 2 november 2010

Hugga en gran

Ett julkort som visar en av många härliga traditioner vid jul.......att köra hem en fin gran för att sen klä den i vackra julprydnader, och ljus.

Önskelista

Nu är det snart dax att skriva en önskelista till tomten.

Vinnande bidrag i Höstkorts tävlingen!

Förra veckan presenterades vinnaren i Silverblommans Höstkort tävling, och voliá ......det var mitt kort som vann =0D. Tusen tack till alla er som har varit och röstat på mitt bidrag.